Ομαλά λειτούργησε η Λαϊκή Αγορά στη Λεμεσό!

Πρώτη ημέρα λειτουργίας σήμερα για τη λαϊκή αγορά  στο Δήμο Λεμεσού και όλα κύλησαν ομαλά .

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι όλα κύλησαν ομαλά και μέσα στα πλαίσια αυστηρών μέτρων που ίσχυαν, εξέφρασε ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.
Ο Δήμαρχος από το πρωί επισκέφθηκε το χώρο όπου επιθεώρησε και έτυχε ενημέρωσης όσον αφορά την τήρηση των μέτρων που είχαν ανακοινωθεί για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία της αγοράς.


«Υπάρχει τάξη, ασφάλεια, ηρεμία, ο κόσμος ψωνίζει. Είναι πρωτόγνωρες αυτές οι συνθήκες και χρειάζεται πάρα πολλή προσπάθεια για να συνηθίσει και ο κόσμος και οι έμποροι ότι για κάποιο χρονικό διάστημα θα ζούμε κάτω από αυτές τις ελεγχόμενες συνθήκες» είπε ο Νίκος Νικολαΐδης.
Το άνοιγμα της Λαϊκής Αγοράς κάτω από όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης παραγωγών και καταναλωτών ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Δήμου Λεμεσού. Εξ’ ου και το γεγονός ότι το θέμα συζητήθηκε σε συνεχείς υπηρεσιακές κι άλλες συσκέψεις την βδομάδα που πέρασε, στη διάρκεια των οποίων ο Δήμαρχος Λεμεσού, ζήτησε να ισχύσουν στις Δημοτικές Αγορές αυστηρά μέτρα και να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα και οι οδηγίες.

Σχόλια